Frakt & Retur

I internasjonal skipsfart håndteres av Air INTERNATIONAL EMS Express Company, innen 1 uke levering til rett tid vanligvis. Alle bestillinger vil være forsikret for kjøpet verdi, og kan spores på EMS nettsiden.

 Into Alle internasjonale forsendelser blir sendt via EMS Express hovedsakelig i detaljhandel, mens for wholesaling, kan du kontakte oss, klikk oss å Feedback nå! Det er derfor du kan nyte gratis frakt og stor rabatt tilby her av retailing.Save mer penger nå nyter virkelig helt ny kvalitet.

 

Vi er en profesjonell online forhandler og samarbeide med EMS uttrykker langsiktig, shipping orden og levering direkte til din door.Please sørg for at du er hjemme når pakkene blir ankom.

 Into Alle pakker vil bli sendt i en annen boks

 Into Etter å ha plassert ordre, vennligst sjekk din e-post her for å få ordrebekreftelse, og du kan også spore din bestilling på nettet ved å klikke på knappen Bestill Spore "på vår hjemmeside!

 Into Return Policy

 

Vi er forpliktet til din tilfredshet. Alle bestilte elementer her er tett til ordet her "det du ser på vår nettside er hva du får i sju dager." Før du nyter det enkelt å bytte og returrett, må du kontakte oss med tilbake leveringsadresse før du sender varene tilbake. Tilbakemelding nå! Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt.

 Into Alle bestilte varer er de rette elementer du velger here.we løftet om package.So riktig rekkefølge hvis retur elementer retten til å tilbakebetale: alle returnerte elementer er underlagt en 15% restocking gebyr. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes. Ikke dekke frakt kostnaden for avkastning eller utveksling av riktig rekkefølge pakken, vil du være ansvarlig for fraktkostnadene. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser.

 Into Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen vi sende deg etter at du får våre tilbakemeldinger her!

 Into Exchanges

 

Vi tar imot utvekslinger for en annen størrelse eller farge innen 30 dager fra datoen for levering av den opprinnelige bestillingen. Kontakt oss med dine Ordre-ID og en av våre medarbeidere vil aiuterà.Feedback nå! Hvis du ønsker å utveksle elementer til en annen stil, ville du må returnere varene for refusjon * (fra og med tilbaketrekning) og plassere en ny ordre for den stilen du foretrekker.

 Into må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne elementer vil bli returnert til pi u snart.

 

Vi vil ikke dekke frakt kostnadene for utveksling, vil du være ansvarlig for returporto og for frakt og håndtering kostnader for frakt av utvekslet elementene så snart som mulig. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender produkter til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

 Into Ordreannullering

 Into The kansellering av en ordre må være forespurt før ordren har vært dispatched.Cause at prosessen alle bestillinger så raskt som mulig, innen seks til åtte timer etter bestilling, så vi er ikke alltid i stand å kansellere en bestilling etter at den er plassert. Håper du kan forstå i dette viktige punktet forespørsler.

 Into Avbestilling etter ordren har blitt sendt vil bli behandlet i samsvar med våre returrett.

 Into Friendly Merk: Hvis du ikke har mottatt din 10-sifret sporingsnummer innen 3 dager etter at du bestiller, din e-post server og kan bli sett på som spam. I dette tilfellet, kan du kontakte oss for assistanse i 'sporing bestillinger.